Vi er lidt bagud med billederne, så den første af Zenias fødselsdagsgaver, som hun bare elsker – er hendes gynge! Hun fik et dejligt gyngestativ af Farmor og Farfar – og så købte vi en gynge for nogle af alle de penge hun fik.


I dag har vi så været i Capella Play legeland i Fields, og løbet rundt og kastet med bolde. Bare hygget og brugt energi. Faktisk så meget så det lige blev til en halv times tid i vognen, hvor der blev snorket! Lige inden hun faldt i søvn lå hun i vognen mens vi kiggede i Krea butikken, der forelskede hun sig et i sæt tog med Barbapapa, som kan køre på brio togbane.


Imens hun sov var vi så i Toys’R’us – hvor Martin så forelskede sig i en hund.  Der måtte lige forhandles lidt om hvor mange penge han selv skulle være med til at betale – men det lykkedes da også. Så der kom endnu en hund til samlingen.. og en stor en af slagsen. Der faldt også lige en lille brio togbane ned i vognen til Zenia, så der var noget Barbapapa toget kunne køre på.


Da Zenia vågnede, så kørte vi hjemad – og så blev det endelig tid til at åbne toget – og så ellers finde ud af hvordan sådan et kører rundt på en bane… al begyndelse er svær – men det lykkedes da uden alt for mange sure miner – så må der bare øves og øves.


Tilbage af dagen, var en meget træt pige der kom tidligt i seng. Men Zenia har fået nogle dejlige gaver for pengene hun fik til sin fødselsdag, og har lidt penge tilbage endnu.


Skriv din kommentar