Vi hentede Zenia i fredags, og da hun kommer hjem og tuller rundt på gulvet opdager vi at det vist er på tide med nye strømpebukser ;o)

Fint synkront slidt op, må man sige. Mon ikke mor synes det er i orden at vi smed dem ud? ;o)

I går blev der shoppet i Frederikssund. Den store pige skulle til at have en ny seng, så det blev der købt. (billeder senere) og efter en del tålmodighed med Martin, der skulle i alverdens butikker efter Bayblade speciel edition bane, så kom fortjenesten. Og endnu engang blev Jan hendes bedste ven, da hun fik en “Cola-is”


Og så var farmor og farfar her til mad i går. Og endnu engang blev de små stakkels børn forkælet – de fik en KÆMPE julemand i chokolade. Det er jo smadder synd de slet ikke kan li’ den slags, og forældrene er nød til at spise den for dem ;o) Senere om aftenen da  Martin skulle i seng, sagde jeg til ham at det var bedst at vi spiste hans! Hans svar var: “du kan æde dine blomster du fik” ! Nå ja, der er nok ikke meget at komme efter hos ham. Vi må se om Zenia synes det er sjovt at dele.


2 kommentarer

  1. #1
    lis lyngeled 

    Er spændt på resten af denne historie, om de stakkels børn fik lov til at smage deres chokolade, eller Michael Stine sad og ventede på at børnene lagde sig til at sove

  2. #2
    Stine 

    Faktisk er der slet ikke blevet spist af nogle af dem endnu :)

Skriv din kommentar